BedBreakfastReservations.com - Povečajte rezervacije s popolnoma prilagodljivim, a poceni in učinkovitim motorjem za rezervacijo nočitev z zajtrkom in hoteli

Pridobite več rezervacij z IWB Booking Engine. Predstavljajte si rezervacijski sistem na svojem spletnem mestu, ki je bolj dostopen, vendar bolj prilagodljiv, kot kateri koli drug sistem rezervacij, zasnovan za B & Bs, penzioni ali hoteli. Še bolje, povečajte svojo stopnjo dobička z našim jamstvom "najboljše ekonomije". Primerjajte s katero koli drugo ponudnico, preverite naše predstavitve.

Rezervni motorji

Zakaj izbrati Instant World Booking za motor za rezervacijo vašega spletnega mesta?

Preprosto preprosto, Instant World Booking ponuja več prilagoditve za vaše spletno mesto, prilagodljivost s plačili in plačili strank ter lažjo nastavitev. In kar je pomembno, lahko zagotovimo cenejšo rešitev kot kateri koli konkurenčni ponudnik. To jamčimo. Mi ga bomo celo namestili, če nimate spletne podpore.

Nočitev z zajtrkom spletno spletno rezervacijski sistem

IWBmob je nova tehnologija, ki spreminja igro

Naš novi dizajn IWBmob, ki ga imenujemo, je odzivno oblikovanje, ki uporabnikom mobilnih naprav omogoča najboljšo možno izkušnjo. Ta nova zasnova ponuja svojim strankam velike prednosti. Za uporabnike našega novega rezervacijskega motorja izkušnje presegajo skoraj vsako sodobno spletno stran za rezervacijo.

  • Glavna mobilna estetika
  • Izjemno odziven vmesnik
  • Poenostavljena uporabniška izkušnja

Več o IWBmobu

Kako IWBmob poveča rezervacije?

Več kot 50% komercialno dostopnih rezervnih motorjev ne delujejo dosledno pri vseh vrstah naprav. IWBmob. Ponujamo vam mobilni prvi dizajn, kar pomeni, da se bo vaš motor rezervacij prilagodil vsem vrstam računalnikov in naprav s poudarkom na mobilnih uporabnikih. Navsezadnje se na mobilnih napravih opravi več kot 25% svetovnih potovalnih rezervacij. In mobilne rezervacije se v številnih državah povečujejo s stopnjo 20% ali več letno. Z IWBmob imaš zaupanje, da maksimirate rezervacije vseh uporabnikov.

Še niste registrirani?
Začeti

Kako deluje vaš Booking Engine

IWB Booking Engine se lahko prikaže na vaši spletni strani na enega od dveh načinov (ali oboje). Metoda je uvedena z eno samo vrstico kode. Imate popoln nadzor nad lokacijo in izgledom vašega rezervacijskega motorja. Z IWBmob bo vaš motor za rezervacijo odlično prikazal vse naprave ali velikost zaslona. Imeli boste popolno zaupanje, da bodo vaše stranke lahko hitro brali z vami, preden začnete iskati drugje.

1. Enostaven gumb za rezervacijo
2. Widget za rezervacijo

Oglejte si našo ponudbo za rezervacijo motorja

Včasih je slika vredna tisoč besed. Vsaka demo predstavlja domačo stran B & B. Ti prikazi prikazujejo moč resnično integriranega rezervacijskega motorja na vaši spletni strani.

Demo # 1
Demo # 2

Napajalnik:  Izberite eno od naših inovativnih modelov spletnih strani za lastno spletno stran hotela ali nas kontaktirajte o spletnih storitvah za oblikovanje spletnih strani.

Zagotavljanje najboljše ekonomije

Le Instant World Booking ponuja "najboljšo ekonomiko" garancijo. To pomeni, da lahko vedno zagotovite najboljšo vrednost iz vašega Booking Engine. Naša cena je že v industriji nizka. Če pa trenutno uporabljate ali razmišljate o drugi storitvi vašega Booking Engine, nam to sporočite. Zagotavljamo vam, da bomo ponudili isto storitev (in ponavadi bolje) po nižji ceni. Če se ne moremo ujemati s konkurenčno ponudbo, vam bomo brezplačno dali naš sistem rezervacij. Zakaj danes ne bi povečali stopnje dobička?

Cenitev

Prilagodljive možnosti za cene za vsako raven proračuna in storitev

Podjetje Instant World Booking je specializirano za razvoj rešitev prilagojenih rezervacij motorja za naše partnerje. Zavedamo se, da se potrebe, proračuni in prefinjenosti naših partnerjev zelo razlikujejo. Cene lahko prilagodimo vašim potrebam.

Kaj morate vedeti

Prilagojena integracija z vašo spletno stranjo

Vaš motor rezervacij je popolnoma prilagodljiv in prilagojen vaši spletni strani. Celo stroški so prilagojeni našim številnim prilagodljivim možnostim, vse do ničelnih možnosti. Zagotavljamo brezplačno pomoč pri namestitvi in ​​namestitvi.

Takojšnje rezervacije

Gostje lahko takoj rezervirate s svojega spletnega mesta, tako da povečate svoje neposredne rezervacije in dobičkonosnost vašega spletnega mesta. Spletna mesta brez spletnih zmogljivosti rezervacije lahko izgubijo do 85% njihovih obiskovalcev. Ti izgubljeni kupci se hitro premaknejo in iščejo namestitev drugje.

Upravljanje s koledarji je vključeno

Z našim preprostim in intuitivnim vmesnikom upravljamo cene, razpoložljivost koledarja, minimalno bivanje, promocijske popuste, sezonske cene itd.

Popolna zaščita za "brez predvajanja" (neizpolnjevanje) in odpovedi

Ta funkcija ni na voljo pri drugih ponudnikih, ampak povečuje varnost vaših rezervacij z zajamčenimi nakazili. Nikoli več ne skrbite zaradi poznih odpovedi ali gostov, ki se ne pojavijo. Ta funkcija vam zagotavlja, da boste še vedno plačali za te preklicane rezervacije.

Zberite znesek depozita

Samo Instant World Booking vam omogoča, da izberete kateri koli znesek depozita, ki ga želite pridobiti od svojih strank, do 100%. Višji depoziti povečujejo varnost vaših rezervacij. In kreditne kartice so preverjene za vsako rezervacijo. Primerjajte z drugimi ponudniki, ki omejujejo depozite do 10%.

Priročne načine plačila

Če izberete takojšnjo zbiranje depozitov ob potrditvi, želite prejemati sredstva na priročen način. Ponujamo vam več načinov plačila, ki olajšajo prejemanje sredstev v skoraj vseh regijah sveta.

Večjezična in večvaluta

Če želite zajeti več rezervacij, morate ciljati na veliko in raznoliko bazo strank. Vaš motor rezervacij vključuje večjezične in večvalutne zmožnosti. To omogoča strankam, da vidijo cene in plačila v svoji valuti in potrdijo svojo rezervacijo v svojem jeziku. To povečuje zaupanje in zmanjšuje možnost zmede nad stroški.

Pridobite gumb »Rezervirajte zdaj« na Facebooku

Facebook je zelo pomemben za nočitev z zajtrkom in hoteli. Z več kot dvema milijardama aktivnih mesečnih uporabnikov, ki vsako leto rastejo za 15-20%, bi morali biti tudi vi pomembni. Pridobite gumb »knjiga zdaj« na Facebooku in ga povežite z vašim IWB Booking Engine. Če potrebujete pomoč, jo lahko celo namestimo za vas.

Naj bo vaše najljubše storitve tretje stranke in programska oprema

Za razliko od nekaterih ponudnikov vam Instant World Booking ne zahteva, da uporabite naše sisteme za stike, upravitelje kanalov ali druge storitve upravljanja premoženja. Želimo, da povečate dobiček in prihranite denar z uporabo našega rezervacijskega motorja. Instant World Booking zelo dobro deluje s tretjimi sistemi. Še vedno lahko uporabljate vse svoje najljubše storitve in ponudnike.

Brez obveznosti

Za vse naše možnosti za rezervacijo motorja ni stroškov namestitve, nobenih plačil in nobene obveznosti. Uporabite ga, kadar želite.

Preberite več o naših drugih storitvah za hotele B & B.

Več storitev

Že več kot desetletje je Instant World Booking pomagal hotelom B & Bs in hotelom, tako kot vi, tako da so na svoji spletni strani povečali dobiček in prihranili denar z motorjem za rezervacijo motornih vozil. Iz naših arhivov smo iztisnili nekaj člankov. Objavljeni v letu 2007, ti členi služijo kot dokaz naše dolgoživosti in zavzetost pri servisiranju naših strank v rezervacijskih motorjih:

Arhivski članek 1 - Enostavne spletne rezervacije iz spletne strani z zajtrkom in zajtrkom - zbrali do 100% plačila pri rezervaciji
Arhivski članek 2 - Kako se nikoli ne skrbi za nobene predstave (ko se gostje ne pokažejo v postelji in zajtrku) in odpovedi
Arhivski članek 3 - Sprejmi kreditne kartice neposredno iz vaše spletne strani za zajtrk in zajtrk