BedBreakfastReservations.com
Πώς λειτουργούν οι Online Κρατήσεις στο Bed Breakfast Reservations

Πώς λειτουργούν οι Online Κρατήσεις


Bed Breakfast Reservations είναι μία από τις περισσότερες από 100 ιστοσελίδες στο δημοφιλές δίκτυο ταξιδιών Instant World Booking. Οι online κρατήσεις είναι ασφαλείς, γρήγορες και εύκολες με το Instant World Booking. Εξίσου σημαντικό, τόσο τα διαμονή με πρωινό όσο και οι ταξιδιώτες απολαμβάνουν τη χρήση των υπηρεσιών μας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουμε αναπτύξει ένα απλό αλλά ισχυρό σύνολο εργαλείων που κάνουν τις κρατήσεις ταξιδιών μια απλή και χαμηλού κόστους εμπειρία για όλους.


2 μεγάλοι τρόποι για να κάνετε κράτηση


Σας προσφέρουμε 2 μεγάλους τρόπους για να κάνετε την κράτησή σας online. Πρώτον, η μέθοδος άμεσης επιβεβαίωσης σας δίνει την ευκολία και την ειρήνη του να έχετε μια άμεση κράτηση. Απλά επιλέξτε το bed & breakfast ή το ξενοδοχείο σας, πληρώστε μια μικρή online κατάθεση και αυτό είναι. Λαμβάνετε άμεση επιβεβαίωση για την κράτησή σας. Οι στιγμιαίες μας κρατήσεις έχουν τη φήμη ότι είναι μία από τις πιο αξιόπιστες και ασφαλείς μεθόδους κράτησης παγκοσμίως. Για να ξεκινήσετε, απλώς αναζητήστε ξενώνες με πρωινό που εμφανίζουν το Book Instantly ή IWB.

Προσφέρουμε επίσης μια δεύτερη εξαιρετική μέθοδο κράτησης κρατήσεων. Αυτή είναι η κράτηση μεθόδου αίτησής μας. Οι κρατήσεις μέσω μεθόδων αιτήματος είναι μια μοναδική προσφορά από το Instant World Booking, καθώς οι περισσότερες υπηρεσίες κρατήσεων έχουν τον περιορισμό να προσφέρουν μόνο μία μέθοδο κράτησης. Ενώ η διαδικασία επιβεβαίωσης ενός ηλεκτρονικού αιτήματος μπορεί να είναι γρήγορη, δεν είναι τόσο γρήγορη όσο μια στιγμιαία επιβεβαίωση. Επειδή κάποια ξενοδοχεία και ξενώνες δεν διατηρούν ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο το οποίο χρησιμοποιείται για άμεση επιβεβαίωση, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να υποβάλετε απευθείας αίτημα απευθείας στο B & B. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε πολλές εκατοντάδες μοναδικές ιδιότητες που δεν μπορούν να προσφερθούν για κράτηση οπουδήποτε αλλού. Έχετε το πλεονέκτημα να ψάχνετε πολλά περισσότερα διανυκτερεύοντα, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που δεν μπορούν να δεσμευτούν σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία.

Έτσι πώς ξέρετε ποια μέθοδο να επιλέξετε; Κατά την αναζήτηση στην ιστοσελίδα μας για καταλύματα, αναζητήστε πρώτα τα ακίνητα που εμφανίζουν το Book Instantly ή IWB. Αυτό υποδεικνύει ότι μια ιδιότητα είναι διαθέσιμη για άμεση επιβεβαίωση στο διαδίκτυο. Σε άλλες ιδιότητες θα εμφανιστεί η ηλεκτρονική αίτηση, η οποία υποδεικνύει ότι υπάρχει διαθέσιμη ιδιοκτησία για την αποδοχή αιτημάτων που υποβάλλονται μέσω του ιστότοπού μας. Επιλέξτε τις ιδιότητες που σας ενδιαφέρουν και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη σας για να κάνετε μια κράτηση.

Το σύστημά μας προσφέρει πολλά μικρά οφέλη. Για παράδειγμα, μπορεί να σας ενδιαφέρει ένα bed & breakfast που διαθέτει άμεση επιβεβαίωση και το ημερολόγιό σας δεν επέστρεψε τη διαθεσιμότητα για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες σας. Σε αυτή την περίπτωση, το σύστημά μας θα σας προσφέρει τη δυνατότητα υποβολής απευθείας αίτησης απευθείας στο B & B. Θα χαρούν να ανταποκριθούν με τη διαθεσιμότητα αν το έχουν και είναι σε θέση να σας φιλοξενήσουν.


Ασφαλής, γρήγορη και εύκολη


Bed Breakfast Reservations προσφέρει τη μεγαλύτερη ασφάλεια για τις κρατήσεις που γίνονται στο διαδίκτυο σήμερα. Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο Secure Sockets Layer (SSL) με το μέγιστο διαθέσιμο μήκος κλειδιού κρυπτογράφησης 256 bits. Αυτό σημαίνει ότι οι εμπιστευτικές σας πληροφορίες, καθώς και η συναλλαγή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο ιδιωτικότητας και ασφάλειας που διατίθεται παγκοσμίως στο Διαδίκτυο. Αλλά, η ασφάλεια σημαίνει επίσης αξιοπιστία. Χιλιάδες διανυκτερεύσεις βασίζονται στο Instant World Booking για την επεξεργασία των online κρατήσεων. Γνωρίζουν ότι είμαστε ηγέτης στην online τεχνολογία ταξιδιών που παρέχει υπηρεσίες που δεν μπορούν να αποκτήσουν από άλλους παρόχους. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν όχι μόνο online κρατήσεις αλλά και μάρκετινγκ και πληρωμές. Πολλά κρεβάτια και πρωινά χρησιμοποιούν τη μηχανή κρατήσεων και τις συλλογές πληρωμών για να τροφοδοτήσουν τις δικές τους ιστοσελίδες.


Η ταχύτητα είναι ένα σημαντικό στοιχείο κατά την πραγματοποίηση σχεδίων ταξιδιού. Πρέπει να είστε σε θέση να ψάξετε γρήγορα και αξιόπιστα και στη συνέχεια να κάνετε τις ημερομηνίες που θέλετε με την άμεση επιβεβαίωση. Instant World Booking προσφέρει όλα αυτά και πολλά άλλα. Η απλότητα είναι επίσης σημαντική για τους ταξιδιώτες μας. Η απόκτηση των πληροφοριών που χρειάζεστε θα πρέπει να είναι εύκολη και η ολοκλήρωση της κράτησής σας θα πρέπει να είναι ακόμα ευκολότερη. Όταν πρόκειται για online ταξιδιωτική αναζήτηση, προσφέρουμε μια ποικιλία τρόπων αναζήτησης του καταλύματος που θέλετε στην ιστοσελίδα μας. Μόλις βρείτε μερικές τοποθεσίες που σας ενδιαφέρουν, παρέχουμε μεταφρασμένες πληροφορίες για κάθε ιδιοκτησία σε περισσότερες από δώδεκα γλώσσες. Πολλές φωτογραφίες είναι διαθέσιμες για να σας δείξουν ακριβώς τι είναι κάθε ιδιοκτησία (προσφέρουμε σε κάθε ιδιότητα μας τη δυνατότητα να ανεβάσετε μια απεριόριστη ποσότητα φωτογραφιών). Οι κριτικές ταξιδιών είναι επίσης διαθέσιμες για να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε.

Όταν είστε έτοιμοι να κάνετε κράτηση, δεν απαιτούνται περίπλοκες καταχωρίσεις. Δεν χρειάζεστε ούτε ένα αναγνωριστικό μέλους. Όταν επιβεβαιώνετε μια κράτηση, θα σας ζητήσουμε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με την κράτησή σας. Μπορείτε επίσης να εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Αν δεν είχατε προηγουμένως αναγνωριστικό χρήστη, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα γίνει το νέο αναγνωριστικό χρήστη σας, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε για να ελέγξετε τα στοιχεία της κράτησής σας.


Γιατί να μην ελέγξουμε μερικούς από τους άλλους ειδικούς ιστότοπούς μας www.southamericainstantbooking.com , www.romeinstantbooking.com , www.instantworldbooking.com , ή www.hosteltraveler.com .

BedBreakfastReservations Συνδέσεις:    Bed Breakfast Reservations Αρχική σελίδα  |   Υποστήριξη  |   Προτείνετε B & B  |   Αναζήτηση B & B  |   B & B Κριτικές  |   Γράψτε μια κριτική  |   Επισκέπτης σύνδεσης  |   Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο  |   Κατάργηση εγγραφής   |  Βρείτε μας στο Facebook   |  Ακολουθήστε μας στο Twitter   |  Ακολουθήστε μας στο YouTube   |  Ακολουθήστε μας στο Instagram
Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας:    Όροι & Νομική  |   Ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων  |   Πως δουλεύει  |   Υποβάλετε το ΚΡΕΒΑΤΙ  |   Δούλεψε μαζί μας  |   Μηχανή κρατήσεων   |   Διαχείριση καναλιών   |   Προγράμματα συνεργατών   |   Σύνδεση με εμάς   |   Λογισμικό διαχείρισης ακινήτων   |   XML Feeds
Instant World Booking Παγκόσμια:    International Φτηνά ξενοδοχεία  |   International Φτηνές Ξενώνες  |   International Φτηνά διαμερίσματα με πρωινό