Bed Breakfast Reservations.com
Användarnamn / E-postadress

Lösenord
Glömt ditt lösenord?
Inte en medlem?  Anmäl dig här
Bed & breakfasts?  Registrera dig gratis
Affiliateprogram Länka till Bed Breakfast Reservations reservationen motorn
 

Jobba med oss

    Bed & Breakfast & värdshusBed & Breakfast & värdshus AffiliateprogramAffiliateprogram BokningsmotorBokningsmotor KanalhanteringKanalhantering Länk till osslänka till Bed Breakfast Reservations Bed and Breakfast-kedjorBed and Breakfast-kedjor ResebyråerResebyråer
 
Hemsida

Jobba med oss

Skicka in Bed & Breakfast

Bokningsmotor

Kanalhanteraren

Affiliate program

Länk till oss

Bed & Breakfast & värdshusBed & Breakfast & värdshus

Bed & Breakfast & värdshus - Jobba med oss

Har din fastighet på BedBreakfastReservations.com. Det är helt gratis! Lägg din säng och frukost till vår globala marknadsföring nätverk, och se din online ökar exponeringen som aldrig förr.

Lägg till din bed and breakfast

Oavsett hur du mäter din lönsamhet kan Instant World Booking öka avkastningen på investeringen (ROI). Här är hur: Endast Instant World Booking tar ut en låg 8% provision för online-bokning. Du har förmodligen redan vet att så gott som alla andra online-tjänster ut mellan 10% -30%. Så även om du använder flera bokningstjänster, din vinstmarginal ökar för varje bokning du får från BedBreakfastReservations.com.

En väl utförd online marknadsföringsstrategi kan öka en B & B: s vinstmarginal med så mycket som 20% eller mer i ett år. Bed Breakfast Reservations erbjuder verktyg för att göra det möjligt för dig att uppnå dessa mål. Här är anledningen till att vi är bättre på att hjälpa dig att öka vinsten:

1.Lägsta kostnad - Sluta mycket för online-bokning. Instant World Booking uppdrag börjar på endast 8%. Det finns inga medlemsavgifter.
2.Maximal exponering och trafik - Din gratis listning omfattar samtidig reklam på många av våra välriktade webbportaler (över 100 totalt). Detta är utöver vårt omfattande nätverk av affiliates.
3.15+ översatta sidor för din Bed and Breakfast - Endast Instant World Booking ger dig 15 eller fler olika sidor bara för din fastighet. Du har tur att få mer än en sida från andra tjänster. Varje sida är sökmotoroptimerad, och översatt gratis till en av världens mest populära språken.
4.Du gör aldrig en betalning till oss - Det finns inga medlemsavgifter, och vårt uppdrag samlas i form av en insättning från gästen. Du gör aldrig en betalning till oss. Du har säkerheten av ett kreditkort garanti (vi har redan validerats kortet), och samla in obetalda balans direkt från din gäst på ankomsttid.
5.Obegränsad Bilder - Bara Instant World Booking låter dig har ett obegränsat antal foton för gratis med din annons.
6.Recensioner - Vi har en av de mest intuitiva online översyn system för gäster. Vårt betyg Systemet innehåller en algoritm för viktnings omdöme komponenter, vilket resulterar i en mer rättvis grund för att rangordna egenskaper baserade på gäst tillfredsställelse. om du använder Instant World Booking för din bokning motor, kan du även har dina gästrecensioner på din egen hemsida.
7.Använd dina egna avbokningsregler - Använd dina egna strategier, inte vårt. Om du behöver hjälp att samla från en gäst, våra valfria betalningstjänster.
8.2 bra sätt för gästerna att Reserve - Medan omedelbara bokningar är den bästa metoden att använda, erbjuder endast Instant World Booking en helautomatiserad alternativ för begäran endast reservationer.
9.Automatiska Kalender Uppdateringar - Använd automatiska flöden för att uppdatera din kalender från en enda källa eller din reception programvara. Vi har även arrangerade för rabatter om du vill prova en av våra kanalhanteringspartner.
10.Pay-per-klick annonsering - Organiska sökning ranking är inte tillräckligt längre. Du betalar ingenting för att lista med Instant World Booking. Vi utvecklar sedan och underhålla en Google pay-per-klick reklamkampanj för din fastighet som skulle kosta hundratals dollar för att upprätthålla själv.
11.Bokningsmotor för din webbplats - det perfekta alternativet för omedelbart öka ROI, med ledande teknik och låga bokningar kostnad för din webbplats. Utnyttja branschens lägsta provisionen på 1,9% när du använder våra valfria online reservationer för din webbplats.
12.Bästa Economics garanti - Om du för närvarande använder en annan leverantör tjänst för bed and breakfast, kontakta Instant World Booking. Vi garanterar att vi kan erbjuda samma eller bättre service för bättre ekonomi. Allt du behöver göra är att kontakta oss och fråga.  Kontakta oss
13.Online Marketing Strategy Consultation - Vill du öka vinsten med minst 20%? Vi kan hjälpa dig att utveckla rätt strategi. En noggrant genomförd strategi kan vara låg kostnad, men hög genomslagskraft. Om du är ny på våra tjänster, kan du schemalägga en kostnadsfri konsultation telefon för att hjälpa dig att utveckla rätt marknadsföring på nätet strategi. Ring idag eller skicka ett e-postmeddelande att schemalägga din kostnadsfri konsultation.  Kontakta oss

Lägg till din bed and breakfast i dag

Kom igång med en gratis reklam för din säng och frukost (du aldrig betala oss något), och börja öka bokningar och vinster med de ledande låg kostnad tjänst för online-bed and breakfast marknadsföring.

AffiliateprogramAffiliateprogram

Affiliateprogram - Jobba med oss

Om du äger eller driver någon typ av hemsida, kan du bli en affiliate Instant World Booking. Våra affiliate-program ger dig möjlighet att tjäna extra pengar på din webbplats genom att tjäna pengar på din trafik.

Vi erbjuder ett otroligt utbud av affiliate-program att välja mellan. Ännu bättre, ger Instant World Booking de enda affiliate-program som inte kräver registrering. Det är rätt, ingen väntan för e-post och lösenord från internationella stödcentra. Och, när det gäller enkelhet, våra program kan genomföras på mindre än 10 minuter. Kolla in vår affiliate program demos, och välja den metod som är rätt för dig.  Olika typer av affiliate-program

Affiliate Program för Bed & Breakfast

En populär form av affiliate program är anpassade bokningsmotorn för B & B-webbplats. Om du använder vår online bokningstjänst, kan du dra nytta av vår mycket personlig reservation motor. Detta gör att du kan fånga säker, bekräftade bokningar direkt på din egen hemsida. Du kan även använda den för att acceptera kreditkort från dina gäster. Instant World Booking erbjuder den lägsta kostnaden tillgängliga överallt för denna tjänst.  Bokningsmotor för ditt hotell, vandrarhem eller B & B-webbplats

Affiliate Program för B & B kataloger

Om du vill att presentera en katalog av bed and breakfast på din webbplats, eller redan har en, lägga till att ta emot bokningar kapacitet med Instant World Booking. Kanske du sätter upp en ny hemsida och vill ha resebokning kapacitet genom att lägga till ett bed and breakfast katalog. Du kan använda vår inventering av fastigheter att publicera en bokningsmotor på din webbplats. Instant World Booking erbjuder en white label lösning för att lägga till ett bed and breakfast index och bed and breakfast reservationer på din webbplats. Vi kan införa denna möjlighet till dig med en överraskande enkel lösning, och till noll kostnad för dig.

Om du redan har en logi katalog, till den väsentliga förmågan att erbjuda online reservationer direkt från din webbplats är ett effektivt sätt att förbättra din online-tjänster, och öka intäkterna. Även om du redan har någon metod för att göra reservationer på din webbplats, lägga till ytterligare bokningskanaler kan dramatiskt öka värdet på din webbplats. Instant World Booking kan realisera detta värde för dig genom att lägga en bokningskanal.

Läs mer om vårt affiliate program, se demos, och komma igång på bara några minuter.  Komma igång med affiliate-program

Affiliate Program för reseföretag service

Om du är en resebyrå, säljer turer eller aktiviteter, har en resa webbplats, eller utföra någon typ av resor rådgivning, kan vi skapa en anpassad affiliate program just för dig. Det finns alltid andra sätt att tjäna pengar på den trafik som din webbplats får. Ett skräddarsytt affiliate program kan vara det perfekta sättet att både öka din trafik och internet vinster. Kontakta oss idag för att ta reda på vad en anpassad bokningsmotor eller affiliate program kan uppnå för din webbplats.  Kontakta oss

Affiliate Program för Alla

Praktiskt taget vem som helst med en webbplats kan tjäna pengar med vårt partnerprogram. Vi erbjuder en unik ny form av affiliate program som kallas vår Auto-partnerprogram. Det kallas detta eftersom det är så lätt, kan nästan vem som helst utan programmeringserfarenhet genomföra det på deras hemsida. Det finns inga registreringar eller konto blanketter att fylla ut. Allt du behöver göra är att kopiera någon enkel kod som vi tillhandahåller i din hemsida, lägga till din e-postadress, och du är klar. Koden placerar en attraktiv och diskret länk på din hemsida. När någon klickar på länken för att använda vår tjänst för att boka resor, tjänar du en provision.

Att snabbt ställa in länkar på din hemsida för vår Auto-Affiliate Program, se:

Länk till oss
Mer information om vår Auto-Affiliate Program

Bokning motorer för din webbplatsBokningsmotor för ditt hotell, vandrarhem eller B & B-webbplats - arbeta med Bed Breakfast Reservations

Välj en bättre bokning motor för din säng och frukost webbplats

Instant World Booking erbjuder en bokning motor med mer personalisering för din webbplats, flexibilitet med kundernas insättningar och enklare installation. Viktigast av allt, det är billigare än en bokning motor du kan hitta för din säng och frukost. Vi kommer även installera det åt dig utan kostnad. Vänligen kolla in andra bokningssystem för din webbplats, sedan jämföra med Instant World Booking.

Endast Instant World Booking erbjuder en Bästa Economics garanti. Om du funderar på en annan tjänst med liknande funktioner, låt oss veta. Vi garanterar att vi kommer att ge samma (och oftast bättre) service till ett lägre pris. Varför inte öka din vinstmarginal idag?

Läs mer om B & B Boknings motorer och visa demos

Har du redan en bokning motor för din säng & frukost hemsida?

Fråga nu om våra särskilda rabatter när du byter idag från en konkurrerande leverantör.  Kontakta oss

Varför är Instant World Booking ett bättre val för din bokning motor?

Helt integrerad, fler funktioner, lägre kostnad, flerspråkig, flera valutor, etc. ... Se länken ovan för en fullständig lista över funktioner och fördelar endast erbjuds av Instant World Booking. Också, kolla in demos som visar exakt hur din bokningsmotorn kommer att fungera på din webbplats.  Precis som våra andra B & B partner, om du söker efter sätt att öka din ROI (Return On Investment), kan vår reservation motor ger dig en omedelbar ökning i vinstmarginal.

Välj Instant World Booking inte bara att öka vinsten, men också för att förbättra funktionaliteten på din webbplats. Se våra demos, så kontakta oss idag för att komma igång. Försök med någon skyldighet och ingen setup kostnader.  För din säng och frukost, det finns inget bättre reservation lösning.

KanalhanteringKanalhantering - arbeta med Bed Breakfast Reservations

Så, vad är kanalhantering? Du kan hantera din kalender bara en gång, men fylla flera bokningssajter samtidigt. Nu, IWB och MyAllocator erbjuda anslutning till över 150 platser, plus GDS, till ett lågt pris. Fördelen är otroligt tidsbesparingar och bekvämlighet. Du kan eliminera timmar av arbete varje vecka, hantera kalendrar på flera webbplatser.

IWB samarbetar med MyAllocator för år, erbjuder en av de bästa lösningarna för kanalhantering och fastighetsförvaltning. På grund av vår unika partnerskap, det finns fördelar med endast tillgängligt fastigheter som blir medlemmar i MyAllocator från IWB gränssnittet. I själva verket, dessa fördelar är unika för IWB användare.

Fördelar med att använda MyAllocator med IWB:
  • Gratis provperiod. Sedan, priser från endast $ 25 per månad.
  • Använd IWB Kalender gratis. Många användare är överens om att vår kalender gränssnitt är den mest intuitiva och avancerade för att hantera din tillgänglighet. Det är gratis, och liknande funktioner är tillgängliga endast till en kostnad från andra leverantörer.
  • Instant World Booking är den enda tjänsten är ansluten till MyAllocator som erbjuder både en bokning webbplats (distribution) och en egenskap ledningssystem.
  • IWB ger dig tillgång till hela MyAllocator gränssnittet. Det är alla tillgängliga på IWB gränssnittet, och det finns inget behov av att logga in 2-system samtidigt.
  • Alla dina bokningar från alla kanaler kommer att visas på en integrerad bokningslistan. Detta är samma effektiva reservation verktyg du redan vana vid att på IWB gränssnittet.
Läs mer om bed and breakfast kanalhantering

Du får perfekt integration mellan webbplatsens Booking Engine och alla kanaler. Använd IWB s Booking Engine på din webbplats, och aldrig oroa dig för att synkronisera kalendern med externa bokningssajter. Vår Booking Engine är en avancerad lösning som kommer att få nöjdare kunder reservation erfarenhet.  Kontakta oss

Länk till ossLänk till oss på Bed Breakfast Reservations

Ha en hemsida? Länka till oss

Om du har en hemsida, vet du redan att få kvalitet inkommande länkar är nyckeln till framgång med sökmotorer. Så behöver du länkar och vi behöver länkar också. Om du är ett bed and breakfast, använder våra tjänster, annonsera på vår sida, bidra till vår webbplats, eller resa med oss, överväga att lägga en länk på din webbplats för att BedBreakfastReservations.com. Kanske du helt enkelt gillar oss. Lägg till en länk och visa ditt stöd. Vi kommer att vara mycket tacksam.

Skapa länkar till hemsidan har aldrig varit enklare. Kolla in vår anpassade länkformat och banderoller. Lägg till en länk till din hemsida på några minuter. Även personifiera djupa länkar till specifika sidor på vår hemsida:

Skapa egna länkar till din webbplats

Hur man tjänar pengar med länkar

Konvertera vanliga länkar på din webbplats till inkomstbringande länkar. Se sidan ovan för mer information om hur du ändrar vanliga länkar till affiliate länkar som har potential att tjäna pengar. Vår Auto Affiliate program kan du lägga till din e-postadress till en vanlig länk. sedan tjäna 25% provision på alla kunder som du skickar till oss. Det är enkelt, och det finns inga registreringar. Helt enkelt skapa dina länkar, lägga till din e-postadress, och du är klar.

Bed & Breakfast Chains (grupper)Bed & Breakfast Chains (grupper)

Bed & Breakfast Chains (grupper) - Jobba med oss

Om du använder eller representerar en kedja (grupp) av bed and breakfast, är förmågan att hantera alla dina egenskaper snabbt en hög prioritet. Chain konton kan du hantera alla dina bädd & frukost fastigheter med bara ett konto. Instant World Booking erbjuder oöverträffad hastighet och effektivitet, även om du bara har ett par B & B. Visa och hantera alla dina bed and breakfast från bara ett gränssnitt.

Kom igång med en B & B Chain (Group) konto

Boknings Motorer för bed and breakfast Kedjor

Ett annat bra sätt din grupp kan arbeta med Instant World Booking är att använda vår motor för din säng och frukost webbplats. Vår bokningsmotor erbjuder avancerade funktioner och integration, samt en låg kostnad som garanterat att slå någon konkurrerande tjänster. Med Instant World Booking, kan du få din B & B hemsidor ställa upp med vår online reservationer inom 24 timmar. Det spelar ingen roll om du har några bed and breakfast, eller mer än hundra. Vi kan ställa dig upp med en bättre online-bokning lösning till en lägre kostnad inom bara några dagar.  Kontakta oss

ResebyråerResor service-företag i Bed Breakfast Reservations

Resebyråer och reseserviceföretag - Arbeta med oss

Sälja vår säng och frukost till dina kunder, och tjäna en provision. Du behöver inte en webbplats. helt enkelt använda länkarna vi tillhandahåller att reservera boende för dina kunder. Eller, skicka länkar till dina kunder. De kan boka direkt på vår hemsida. Vi spårar varje bokning och skickar 25% av boknings provision du genererar. Allt vi behöver för att spåra din aktivitet är din e-postadress. Det är lätt.

Sälj bed and breakfast med spårbara länkar

BedBreakfastReservations länkar:    Bed Breakfast Reservations Hemsida  |   Stöd  |   Föreslå en B & B  |   Sök B & Bs  |   B & B recensioner  |   Skriva en recension  |   Gäst inloggning  |   Prenumerera på nyhetsbrev  |   Säga upp   |  Gå med oss ​​på Facebook   |  Gå med i oss på Google+   |  Följ oss på Twitter   |  Följ oss på YouTube   |  Följ oss på Instagram
Använda våra tjänster:    Villkor & Legal  |   Säkerhet och sekretess  |   Hur det fungerar  |   Skicka in din Säng & Frukost  |   Jobba med oss  |   Bokningsmotor   |   Kanalhantering   |   Affiliateprogram   |   Länk till oss   |   Fastighetsförvaltningssystem   |   XML-flöden
Instant World Booking Global:    hotell - bokningar  |   vandrarhem - bokningar  |   Bed & breakfasts - bokningar