Bed Breakfast Reservations.com
Brukernavn / E-postadresse

Passord
Glemt passordet?
Ikke et medlem?  Meld deg på her
Bed & breakfasts?  Registrer deg gratis
Affiliateprogrammer Koble til Bed Breakfast Reservations reservasjon motor
 

Jobb med oss

    Bed & Breakfast og vertshusBed & Breakfast og vertshus AffiliateprogrammerAffiliateprogrammer Booking motorBooking motor KanaladministrasjonKanaladministrasjon Link til osskoble til Bed Breakfast Reservations Bed and Breakfast kjedeneBed and Breakfast kjedene ReisebyråerReisebyråer
 
hjemmeside

Jobb med oss

Send Bed & Breakfast

Søkemaskinen

Kanaladministrator

Affiliate program

Link til oss

Bed & Breakfast og vertshusBed & Breakfast og vertshus

Bed & Breakfast og vertshus - Jobb med oss

Feature din eiendom på BedBreakfastReservations.com. Det er helt gratis! Legg inn et bed and breakfast til vårt verdensomspennende markedsføring nettverk, og se din online eksponering øker som aldri før.

Legg til din seng og frokost

Uansett hvordan du måle lønnsomhet, kan Instant World Booking øke avkastningen på investeringen (ROI). Slik gjør du: Bare Instant World Booking belaster en lav 8% provisjon for online booking. Du har sannsynligvis allerede vet at nesten alle andre elektroniske tjenester betalt mellom 10% -30%. Så, selv om du bruker flere reservasjon tjenester, fortjenestemargin øker for hver bestilling du mottar fra BedBreakfastReservations.com.

En riktig utført online markedsføringsstrategi kan øke en B & B fortjenestemargin med så mye som 20% eller mer i ett år. Bed Breakfast Reservations tilbyr verktøy for å gjøre deg i stand til å oppnå disse målene. Her er grunnen til at vi er bedre på å hjelpe deg med å øke fortjenesten:

1.Laveste pris - Stopp garantert for online booking. Instant World Booking provisjoner starter på bare 8%. Det er ingen medlemskontingent.
2.Maksimal eksponering og trafikk - Gratis oppføring inneholder samtidig annonsering på mange av våre svært målrettet webportaler (over 100 totalt). Dette er i tillegg til vårt omfattende nettverk av agenter.
3.15+ Oversatt Sider for Bed and Breakfast - Bare Instant World Booking gir deg 15 eller flere forskjellige sider bare for din eiendom. Du er heldig å få mer enn én side fra andre tjenester. Hver side er søkemotor optimalisert, og oversatt gratis til en av verdens mest populære språkene.
4.Du aldri gjør en betaling til oss - Det er ingen medlemskontingent, og vårt oppdrag er samlet i form av et innskudd fra gjesten. Du aldri gjør en betaling til oss. Du har sikkerhet for et kredittkort garanti (vi har allerede validert kortet), og samle det beløp direkte fra din gjest ved ankomst.
5.Bilder Unlimited - Bare Instant World Booking kan du har et ubegrenset antall bilder for gratis med reklame.
6.Gjestevurderinger - Vi har en av de mest intuitive anmeldelse systemer for gjester. Vår karakterer systemet inkluderer en proprietær algoritme for vekting gjennomgang komponenter, noe som resulterer i en mer rettferdig grunnlag for rangering egenskaper basert på gjestetilfredshet. hvis du bruker Instant World Booking for din bestilling motor, kan du også dine erfaringer på ditt eget nettsted.
7.Bruk dine egne avbestillingsregler - Bruk din egen politikk, ikke vår. Hvis du trenger hjelp innsamling fra en gjest, prøv våre valgfrie betalingstjenester.
8.2 flotte måter for gjestene å Reserve - Mens umiddelbare bestillinger er den beste metoden å bruke, bare Instant World Booking tilbyr en helautomatisk alternativ for forespørsel-bare reservasjoner.
9.Automatiske Kalender Oppdateringer - Bruk automatiske feeds for å oppdatere kalenderen din fra bare én kilde eller front desk programvare. Vi har selv arrangert for rabatter hvis du ønsker å prøve en av våre kanal ledelses partnere.
10.Pay-per-klikk-annonsering - Organisk søk ​​rangeringer er ikke nok lenger. Du betaler ingenting for å liste med Instant World Booking. Vi deretter utvikle og vedlikeholde en Google pay-per-klikk reklamekampanje for din eiendom som vil koste deg hundrevis av dollar for å opprettholde selv.
11.Booking Engine for din nettside - Det perfekte valget for umiddelbart øke avkastningen, med ledende teknologi og lavpris reservasjoner for ditt nettsted. Dra nytte av bransjens laveste provisjonssats på 1,9% når du bruker våre valgfrie elektroniske bestillinger for ditt nettsted.
12.Best Economics Garanti - Hvis du bruker en annen leverandør tjeneste for din seng og frokost, ta kontakt Instant World Booking. Vi garanterer at vi kan tilby det samme eller bedre service for bedre økonomi. Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss og spørre.  Kontakt oss
13.Gratis Online Marketing Strategy Høring - Ønsker du å øke fortjenesten med minst 20%? Vi kan hjelpe deg med å utvikle den rette strategien. En nøye implementert strategi kan være billig, men likevel høy effekt. Hvis du er ny på våre tjenester, kan du planlegge en gratis telefon konsultasjon for å hjelpe deg med å utvikle den rette online markedsføringsstrategi. Ring i dag eller send en e-post til å planlegge din gratis konsultasjon.  Kontakt oss

Legg til din seng og frokost i dag

Kom i gang med en gratis reklame for din seng og frokost (du aldri betale oss noe), og begynne å øke bestillinger og fortjeneste med ledende rimelig tjeneste for online bed and breakfast markedsføring.

AffiliateprogrammerAffiliateprogrammer

Affiliateprogrammer - Jobb med oss

Hvis du eier eller driver noen form for nettsted, kan du bli en agent for Instant World Booking. Våre agentprogrammer gjør det mulig å tjene ekstra penger med ditt nettsted ved å tjene penger på trafikken.

Vi tilbyr et utrolig utvalg av affiliate programmer å velge mellom. Bedre ennå, tilbyr Instant World Booking de eneste affiliate programmer som ikke krever registrering. Det er riktig, ingen ventetid for e-post og passord fra internasjonale støttesentre. Og, når det gjelder enkelhet, våre programmer kan implementeres på under 10 minutter. Sjekk ut vårt partnerprogram demoer, og velge den metoden som passer for deg.  Typer Agentprogrammer

Agentprogrammer for Bed & Breakfast

En populær form for affiliate program er tilpasset søkemaskinen for B & B nettsted. Hvis du bruker vår bookingtjenesten, kan du dra nytte av vår svært personlig reservasjoner motor. Dette gjør det mulig å fange sikker, bekreftede reservasjoner rett på din egen nettside. Du kan også bruke den til å akseptere kredittkort fra dine gjester. Instant World Booking tilbyr den laveste kostnaden tilgjengelig hvor som helst for denne tjenesten.  Booking motor for ditt hotell, vandrerhjem eller B & B nettsted

Agentprogrammer for B & B Kataloger

Hvis du ønsker å funksjonen en katalog av seng og frokost på nettstedet ditt, eller allerede har en, legge til umiddelbar reservasjon evne med Instant World Booking. Kanskje du setter opp et nytt nettsted, og ønsker å ha bestillinger evne ved å legge til en seng og frokost katalogen. Du kan bruke vår beholdning av eiendommer til å publisere en booking motor på ditt nettsted. Instant World Booking tilbyr en white label-løsning for å legge til en seng og frokost indeksen og bed and breakfast reservasjoner rett på ditt nettsted. Vi kan introdusere denne muligheten til deg med en overraskende enkel løsning, og på null kostnader for deg.

Hvis du allerede har en losji katalog, til den essensielle evnen tilby elektroniske bestillinger direkte fra ditt nettsted er en effektiv måte å forbedre dine online-tjenester, og øke omsetningen. Selv om du allerede har noen metode for å gjøre reservasjoner på nettstedet ditt, legge til flere bookingkanaler kan dramatisk øke verdien av ditt nettsted. Instant World Booking kan realisere denne verdien for deg ved å legge en bestilling kanal.

Lær mer om vårt partnerprogram, se demoer, og komme i gang i løpet av minutter.  Komme i gang med affiliateprogrammer

Agentprogrammer for reiseutgifter Companies

Hvis du er et reisebyrå, selge turer eller aktiviteter, har en reise nettsted, eller utføre alle typer reiser rådgivning, kan vi sette opp en tilpasset affiliate program for deg. Det er alltid flere måter å tjene penger på trafikken nettstedet ditt mottar. En tilpasset affiliate program kan være den perfekte måten å både øke trafikken og internett fortjeneste. Ta kontakt med oss ​​i dag for å finne ut hva en tilpasset søkemaskinen eller affiliate program kan oppnå for ditt nettsted.  Kontakt oss

Agentprogrammer for alle

Nesten alle som har et nettsted kan tjene penger med vårt partnerprogram. Vi tilbyr en unik ny form for affiliate program kalt vår Auto-Affiliate Program. Det kalles dette fordi det er så lett, kan nesten hvem som helst uten erfaring med programmering implementere det på deres hjemmeside. Det er ingen registreringer eller konto skjemaer å fylle ut. Alt du trenger å gjøre er å kopiere en enkel kode som vi tilbyr på nettstedet ditt, legge til e-postadressen din, og du er ferdig. Koden plasserer en attraktiv og diskret lenke på din hjemmeside. Når noen klikker på linken til å bruke vår tjeneste for å bestille reiser, vil du tjene en kommisjon.

For raskt å sette opp linker på nettstedet ditt for våre Auto-Affiliate Program, se:

Link til oss
Mer informasjon om våre Auto-Affiliate Program

Booking motorer for ditt nettstedBooking motor for ditt hotell, vandrerhjem eller B & B nettsted - arbeide med Bed Breakfast Reservations

Velg en bedre Booking motoren for din seng og frokost nettside

Instant World Booking tilbyr en booking motor med mer tilpassing for nettstedet ditt, fleksibilitet med kundeinnskudd og enklere oppsett. Viktigst, det er billigere enn noen søkemaskinen du kan finne for din seng og frokost. Vi vil også installere det for deg uten kostnad. Vennligst sjekk ut andre reservasjonssystemer for nettstedet ditt, og deretter sammenligne med Instant World Booking.

Bare Instant World Booking tilbyr Best Economics garanti. Hvis du vurderer en annen tjeneste med lignende funksjoner, gi oss beskjed. Vi garanterer at vi vil gi det samme (og vanligvis bedre) service til en lavere pris. Hvorfor ikke øke fortjenestemargin i dag?

Lær mer om B & B Reservasjons motorer og vise demoer

Har du allerede en bestilling motoren for din bed & breakfast nettside?

Spør nå om våre spesielle rabatter når du bytter dag fra en konkurrerende leverandør.  Kontakt oss

Hvorfor er Instant World Booking et bedre valg for din reservasjon motor?

Fullt integrert, flere funksjoner, lavere kostnader, flerspråklig, multi-valuta, osv ... Se på linken over for en fullstendig liste over funksjoner og fordeler som bare tilbys av Instant World Booking. Sjekk også ut demoer som viser deg nøyaktig hvordan søkemaskinen vil fungere på ditt nettsted.  Som vår andre B & B partnere, hvis du søker etter måter å øke din ROI (return on investment), kan vår reservasjon motoren gi deg en umiddelbar økning i fortjenestemargin.

Velg Instant World Booking ikke bare å øke fortjenesten, men også for å forbedre funksjonaliteten til nettstedet ditt. Se våre demoer, så kontakt oss i dag for å komme i gang. Prøv uten forpliktelser og ingen setup kostnader.  For din seng og frokost, er det ingen bedre reservasjonen løsning.

KanaladministrasjonKanaladministrasjon - arbeide med Bed Breakfast Reservations

Så, hva er kanaladministrasjon? Du kan administrere kalenderen din bare én gang, men fylle flere bookingsider samtidig. Nå IWB og MyAllocator tilbud forbindelse til over 150 sider, pluss GDS, for en lav pris. Fordelen er utrolige tidsbesparelser og bekvemmelighet. Du kan eliminere timer og timer med arbeid hver uke, administrerende kalendere på flere nettsteder.

IWB har inngått samarbeid med MyAllocator i mange år, og tilbyr en av de beste løsningene for kanalstyring og eiendomsforvaltning. På grunn av vår unike partnerskap, det er fordeler kun tilgjengelig for eiendommer som blir medlemmer av MyAllocator fra IWB-grensesnittet. Faktisk er disse fordelene er unike for IWB brukere.

Fordeler med å bruke MyAllocator med IWB:
  • Gratis prøveperiode. Deretter prisene starter fra kun $ 25 per måned.
  • Bruk IWB Kalender for gratis. Mange brukere er enige om at vår kalender grensesnitt er den mest intuitive og avanserte for å administrere din tilgjengelighet. Det er gratis, og lignende funksjoner er bare tilgjengelige til en pris fra andre leverandører.
  • Instant World Booking er den eneste service knyttet til MyAllocator som tilbyr både en booking området (distribusjon) og en eiendom styringssystem.
  • IWB gir deg tilgang til hele MyAllocator grensesnitt. Det er alle tilgjengelige på IWB-grensesnittet, og det er ikke nødvendig å logge inn i 2 systemer samtidig.
  • Alle dine bestillinger fra alle kanaler vil vises på en integrert booking listen. Dette er den samme effektive reservasjonsverktøyet du allerede er vant til på IWB-grensesnittet.
Lær mer om bed and breakfast kanalstyring

Du får perfekt integrasjon mellom nettstedets Booking Engine og alle kanalene. Bruk IWB er Booking Engine på nettstedet ditt, og aldri bekymre deg for å synkronisere kalenderen med eksterne nettsteder. Vår Booking Engine er en avansert løsning som vil forbedre kunde reservasjon erfaring.  Kontakt oss

Link til ossLink til oss på Bed Breakfast Reservations

Har du et nettsted? Link til oss

Hvis du har et nettsted, du allerede vet at å få kvalitet inngående linker er en nøkkel til suksess med søkemotorer. Så må du linker og vi trenger linker også. Hvis du er en seng og frokost, bruke våre tjenester, annonsere på vår side, bidrar til vårt nettsted, eller reise med oss, bør du vurdere å legge en lenke på din hjemmeside til BedBreakfastReservations.com. Kanskje du rett og slett liker oss. Legg til en link og vise din støtte. Vi vil være veldig takknemlig.

Opprette nettside linker har aldri vært enklere. Sjekk ut våre tilpasset kobling formater og bannere. Legg en link til nettstedet ditt i løpet av minutter. Selv tilpasse dype koblinger til bestemte sider på vår hjemmeside:

Lag tilpassede linker til ditt nettsted

Hvordan tjene penger med linker

Konverter vanlige lenker på nettstedet ditt til inntekt tjene koblinger. Se siden ovenfor for mer om hvordan du kan endre din vanlige linker til affiliate linker som har potensial til å tjene penger. Vår Auto Affiliate programmet kan du legge til din e-postadresse til en ordinær link. Så kan du vinne 25% provisjon på alle kundene du sender til oss. Det er lett, og det er ingen registreringer. Bare lage koblinger, legge din e-postadresse, og du er ferdig.

Bed & Breakfast Chains (grupper)Bed & Breakfast Chains (grupper)

Bed & Breakfast Chains (grupper) - Jobb med oss

Hvis du driver eller representerer en kjede (gruppe) seng & frokost, er evnen til å administrere alle dine egenskaper raskt en høy prioritet. Kjede kontoer lar deg administrere alle dine bed & frokost eiendommer med bare én konto. Instant World Booking tilbyr uovertruffen hastighet og effektivitet, selv om du bare har noen få B & Bs. Se og administrere all din seng og frokost fra kun ett grensesnitt.

Kom i gang med en B & B Chain (Group) konto

Reservasjons Motorer for Bed and Breakfast Kjeder

En annen fin måte gruppen kan arbeide med Instant World Booking er å bruke vår reservasjon Engine for din seng og frokost nettsteder. Vår søkemaskinen tilbyr avanserte funksjoner og integrering, og en lav kostnad som er garantert å slå noen konkurrerende tjeneste. Med Instant World Booking, kan du få din B & B nettsteder satt opp med våre elektroniske bestillinger innen 24 timer. Det spiller ingen rolle om du har bare noen få seng og frokost, eller mer enn hundre. Vi kan sette deg opp med en bedre online reservasjonsløsning til en lavere pris i løpet av bare dager.  Kontakt oss

ReisebyråerReise service-selskaper på Bed Breakfast Reservations

Reisebyråer og reiseserviceselskaper - Arbeid med oss

Selg våre bed and breakfast til dine kunder, og tjene en kommisjon. Du trenger ikke en nettside. Bare bruk linkene vi tilbyr å reservere overnatting for dine kunder. Eller, sende lenker til dine kunder. De kan bestille direkte på våre nettsider. Vi sporer hver bestilling og sende deg 25% av booking provisjoner du genererer. Alt vi trenger å spore din aktivitet er din e-postadresse. Det er lett.

Selg seng og frokost med sporbare linker

BedBreakfastReservations lenker:    Bed Breakfast Reservations hjemmeside  |   Brukerstøtte  |   Foreslå en B & B  |   Søk B & Bs  |   B & B vurderinger  |   Skrive en omtale  |   Gjest logg inn  |   Abonner på nyhetsbrev  |   Avslutte abonnementet   |  Følg oss på Facebook   |  Bli med oss ​​på Google+   |  Følg oss på Twitter   |  Følg oss på YouTube   |  Følg oss på Instagram
Bruke tjenestene våre:    Vilkår og juridisk  |   Sikkerhet og personvern  |   Hvordan det fungerer  |   Send inn din Bed & Breakfast  |   Jobb med oss  |   Booking motor   |   Kanaladministrasjon   |   Affiliateprogrammer   |   Link til oss   |   Eiendomsforvaltningssystem   |   XML-feeder
Instant World Booking Global:    hoteller - bestillinger  |   vandrerhjem - bestillinger  |   Bed & breakfasts - bestillinger